13 septembrie 2009

minunat ;d

na mah ca uitasem ;d

zilele trecute m`am uitat la un film ;x si a fost absolut genial ;xx
si acum cate ceva despre:

La trei ani dua crucificarea lui Iisus din Nazaret, zvonuri cum ca ar fi un profet inviat din morti incita populatia sa se impotriveasca conducatorilor romani.In incercarea sa de a controla rebeliunile imparatului roman Tiberius il trimite pe Taurus, un tribun loial, in Ierusalim pentru a-l gasi pe Iisus si a pune capat zvonurilor.Ancheta lui Taurus este ingreunata de guvernatorul Pontius Pilat care nu vrea sa faca publice detaliile legate de ultimele clipe al lui Iisus pe Golgota. Astfel, Taurus se trezeste in mijlocul unui labirint al pasiunii si credintei.

Ca roluri principale :
Daniele Liotti [Titus Valerius Taurus]
Dolph Lundgren [Brixos]
Monica Cruz [Tabitha]
Hristo Shopov [Pontius Pilat]
F. Murray Abraham [Nathan]
Max von Sydow [Tiberius]


alt film care mi`a placut si mi s`a parut creepy ;s a fost "drag me to hell" ;d

Christine Brown are o slujbă bună,un iubit grozavşi un viitor luminos.În trei zile, însă, tânăra va face primii paşi către iad.
Christine Brown este un ofiţer de credite din Los Angeles, are o viaţă minunată alături de fermecătorul ei iubit, profesorul Clay Dalton. Asta până într-o zi, când la bancă vine dna. Ganush cerând o prelungire de credit, pe care Christine decide să nu i-o dea, şi asta doar ca să-şi impresioneze şeful. Drept razbunare, Ganush o blesteamă pe Christine, transformându-i viaţa într-un adevărat iad. Urmărită de un spirit malefic, tânăra trebuie să decidă până unde va merge pentru a scăpa de blestem.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu